dissabte, 6 de març del 2010

Amanida de cigrons

De vegades, quan no hi ha temps de fer res amb una mica de dignitat, sols queda el tirar de pot de conserva. Una cosa que queda bastant bé, és l'amanida de cigrons.

Agafo un pot de cigrons cuits, els esbandeixo ben esbandits -no m'agrada aquella aigua densa que duen-, els deixo escórrer i els poso en un bol.

Un cop aquí, hi afegeixo bolets d'aquells en conserva que van amb oli. Escorro l'oli, ben escorregut i ho afegeixo al bol.

De vegades hi poso api trossejat, i/o avocat, i/o tonyina en llauna, i/o poma i ... Bé, hi poso allò que tinc i penso que pot quedar bé.

Ho amaneixo amb sal, pebre, oli i vinagre de Mòdena (d'imitació) i ala! Cap a taula!

Temps de preparació: de cinc a deu minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada